2 w - Translate

ကစ်ကစ်တစ်မျှစ်သောက်ဆမ်းချက်နည်း

ကစ်ကစ်တစ်ကိုဆားများများနဲ့လူးပြီး(၁၀)မီနစ်လောက်နှပ်ထားပါ(ငါးအသားနုလို့ပါအသားလည်းကျစ်စေပါတယ်) ပြီးရင်
မျှစ်စိမ်းကိုပါးပါးလေးလှီးထားပါ ငရုပ်သီးခြောက်၊ နနွင်းမှုန်များများ၊ဂျင်း၊ ကြက်သွန်နီ(၂)ဥ ခန့် ထည့်ထောင်းပါ ပြီးရင် ဆားနှပ်ထားတဲ့ငါးကိုရေနဲ့သေချာစင်အောင်ဆေးပါ ပြီးရင်အိုးထဲထည့်ပါ၊ လှီးထားတဲ့မျှစ်တွေထည့်ပါ ရေကိုများများထည့်ပါ၊ ရခိုင်ငပိနည်းနည်းထက်ပိုထည့်ပါမျှစ်ပါလို့ပါ၊ဆားနှပ်ထားတာမို့ငါးသားထဲဆားစိမ့်ဝင်ပြီးသားမို့ဆားနည်းနည်းပဲထည့်နောက်မည်းကြည့်ပြီးမှလိုရင်ထည့်ပါ၊ အချိုမှုန့်မစားရင်ကြက်သားမှုန့်အနည်းငယ်သာထည့်ပါ ပြီးရင်ကြိုက်နှစ်ရာချဉ်ထည့်ပါ၊ဆီမထည့်ရပါနော် ပြီးရင်အဖုံးပိတ်ချက်ရင်းပါပြီ မှတ်ချက် ချက်တဲ့အခါမီးအပူမများစေရပါ(80 or (50 ပဲသုံးပေးပါ

image