5 w - Translate

ငါးကင်ဂျိုင်းချက်နည်း

ငါးကိုအကြေးခွံခွါ၊သင်ပြီးရင် ဆားနဲ့ညင်သာစွာတိုက်ပြီး(၅)မီနစ်ခန့်ထားပါ (ငါးအသားကနုတော့ချက်တဲ့အခါမပျက်အောင်လို့ပါ) ပြီးရင်းဂျင်းများများ၊ ကြက်သွန်နီတဥခန့်၊ နနွင်းမှုန့်များများ၊ဆား၊ အချို့မုန့် (မစားတဲ့သူကြကါသားမှုန့်) အနည်းသာထည့်ပြီးထောင်းပါ ပြီးရင် ဆားနဲ့နှပ်ထားတဲ့ငါးကိုရေနဲ့သချောစင်အောင်ဆေးပါ ပြီးရင်အိုးထဲကအတိုင်းပုံစံတကျလေးထည့်ပါ အိုးထဲထောင်းတာတွေထည့်ပါမယ်၊ ငရုပ်သီးအစိမ်းအနီးရောင်နဲ့အစိမ်းရောင်ရောညှက်ထည့်ပါ၊ သံပရာသီး or ရှောက်သီးအရည်ညစ်ထည့်ပါ(အ့၂မျိုးထဲကချဉ်ထည့်မှငါးဟင်းချက်လှမှာမို့ပါ) မန်းကျဉ်းအစိမ်းလည်းရပါမယ်၊ အမှည့်ကျတော့ရပေမယ့်ငါးဟင်းအရောင်းညစ်သွားတတ်လို့ပါအရသာကတော့ကောင်းတာပါပဲ၊ ပြီးရင်မျှင်ငပိor ရခိုင်ငပိနည်းနည်းလေးထည့်ပါ၊ ပြီးရင်ဆီနည်းနည်းထည့်ပြီးရေကိုငါးမမြှုပ်တမြှုပ်ထည့်ပြီးအိုးအဖုံးပိတ်ပြီးချက်ရင်ကျက်ခါနီးရင်ပင်စိမ်းထည့်ရင်ရပါပြီ(ခဏခဏဖွင့်မကြည့်ရပါ) အဆင်ပြေပါစေရှင့် မှတ်ချက် ချက်ထားတဲ့မီးအပူမများစေရပါ(80 or (50 ပဲထားချက်ပေးပါ

image