ပင်လယ်စာဆောစ့်
ငါးကင် ၊ ပင်လယ်စာ ၊ ဝက်ဆလပ်ကင်တို့နှင့်
တွဲစားလို့ အရမ်းကောင်းသော😋😋😋
ငရုပ်သီးလှော်=150g
ကြက်သွန်ဖြူ=140g
နံနံပင်3ပင်+အမြစ်1ခု
ကြက်သွန်ဖြူအချဥ်ရည်=60ml
ထိုင်းထန်းလျက်=80g
သံပုရာရည်အစစ်=100ml
အချိုမှုန့်၊သကြား=20g
ငါးငံပြာရည်=60ml
အားလုံးကို Blender ထဲ ရောကြိတ်ပေးပါ။
ရလာသည့် ဆောစ့်ကို ပင်လယ်စာ ၊ ငါးကင် ၊
ဝက်ဆလပ်တို့နှင့် တွဲစား ကြည့်ပါ။
အရမ်းစားလို့ကောင်းပါတယ်။